Eriti easy ja väga maitsev guljašš, mille retsepti sain kunagi ammu ammu Prisma igakuisest nö. ajakirjast. Tuli isu peale ja pole tükk aega nii korralikku praeportsu söönud kui täna. :D
300 g sea või veise liha
3 porgandit
1 sibul
guljašimaitseainet
4 spl tomatipastat
2 spl jahu
4 dl vett
100 g hapukoort
soola
õli
Tükelda liha kuubikuteks ja pruunista õlis. Lisa sibul ja viilutatud porgand. Maitsesta ja hauta 15-20 minutit pehmeks. Lisa tomatipasta ja külma veega segatud jahu. Lase keema. Lase veel nats haududa ja siis lisa hapukoor. Suurepärane keedukartulite ja toorsalatiga.
Täiesti õige kirjeldus lihtne ja maitsev.Gun
VastaKustutaMul juhtus selline asi, et ostsin mingeid rupskeid ja khm, asi läks pekki...
VastaKustutaEga rohkem ei julge proovidagi, silmanurgast näen siin all pilti ja retsepti nimega Kopra praad, khm khm...
Tomati pastaga võiks rahulikumalt võtta kui hapu ja tomatipasta maitseline soust ei maitse. Retseptis võiks välja tuua mis pastat on kasutatud kuna neid on suht erineva konsentratsiooni protsendiga.
VastaKustutaKaste on üli hea aga retsepti juures võiks olla kirjas kaua see aega võtab ja mitmele jagub.
VastaKustutaAutor on selle kommentaari eemaldanud.
VastaKustutaAutor on selle kommentaari eemaldanud.
VastaKustutaLihakuubikud ja tükeldatud porgandi pruunistan rasvas (suurel kuumusel,lühikest aega)lisan tükeldatud sibula ja pruunistan veel sipa.
VastaKustutaNB! ega see pruunistamine ei tähenda et oleks kõvasti pruun,vaid vähekene pruunikas. Lisan keedetud kuuma vett,maitseained. Podiseb nõrgal kuumusel päris pikalt. Kui liha on pehme ,lisan soovi korral tomatipüree,jahu,rõõska koort.
päris maitsev.Ma ei teinud päris retsepti järgi ,aga motte sain siit
VastaKustutahakkan alles meisterdama otsisin häid nippe
VastaKustuta