Esimene roog hiljuti Nami-Namist võidetud "Jamie Itaalia" raamatust. Sidrunist kergelt mõrkjas ja tšillist õhetav väga mõnus pastaroog. Kogus 4le ja veidi oma maitse järgi timmitud.
500 g spagette (riisinuudleid)
soola
oliivõli
3 hakitud küüslauguküünt
1 hakitud tšillipipar
400 g külmutatud krevette
1 dl valget veini
10 tk kannmikseris purustatud päikesekuivatatud tomatit
0,5 sidruni koor ja mahl
2 peotäit rukolat
Keeda spagetid soolaga maitsestatud vees. Kuumuta pannil õli ja prae selles küüslauk ning tšilli. Lisa krevetid ja kuumuta 1 minut. Lisa vein, tomatipüree ja lase podiseda. Kalla juurde nõrutatud pasta ning lisa juurde sidrunimahl ja rukola. Serveeri kaunistades rukola ja riivitud sidrunikoorega.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar