27 aprill 2011

Ahjukana kitsejuustu ja kirsstomatitega


Väga lihtne ja super maitsev roog. Viiiiiiib keeeele lihtsalt alla! Kogus 4le. Ja ikka raamatust "101 one-pot dishes". :)

2 nahaga kanarinnakut (luudelt eemaldatud)
150 g kitsejuustu
pool peotäit värsket tüümiani
500 g kirsstomateid
oliivõli
kuiva valget veini


Eelkuumuta ahi 200°C. Lõika kana nahk lahti ja pista sinna vahele kitsejuustu viilud ning paar tüümian vart ja aseta ahjuvormile. Poolita tomatid ning puista ümber kana koos tüümianiga. Pritsi üle õli ja veiniga. Maitsesta soola ja pipraga. Küpseta 25-30 minutit kuni kana on küps ja kuldne. Serveeri koos Prantuse Baguette-ga, mida on hea leeme sisse kasta! ;)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar