Katsetasin pärast Tartus toimunud kokanduskoolitust päris ise sealt saadud retsepti järgi eklääre teha. Keedutaigna tegu ja tsitrusekreem valmistamine greibist sujusid kenasti kuni...
1) pärast seda kui pool taignast olime kenasti plaadile saanud, otsustas tordiprits lepingu lõpetada ja kott lihtsalt purunes käes. Edasi vorpisime lihtsalt kahe teelusika abil pallikesi teha.
2) Kui ekläärid ahjust välja tõstsin olid nad kenasti kerkinud küll, kuid vajusid totaalselt kokku!? Seega lahti lõigata polnud enam midagi.
3) Tsitrusekreemist oli või külmas välja hangunud ja kreem seetõttu kuidagi teraliseks ja kõvaks muutunud. Võil ja võil on ka vahe???
Maitset see kõik muidugi ei rikkunud. Kahju oli aint, et lõpptulemusekes käkk valmis... aga proovime järgmine kord uuesti!
2) Kui ekläärid ahjust välja tõstsin olid nad kenasti kerkinud küll, kuid vajusid totaalselt kokku!? Seega lahti lõigata polnud enam midagi.
3) Tsitrusekreemist oli või külmas välja hangunud ja kreem seetõttu kuidagi teraliseks ja kõvaks muutunud. Võil ja võil on ka vahe???
Maitset see kõik muidugi ei rikkunud. Kahju oli aint, et lõpptulemusekes käkk valmis... aga proovime järgmine kord uuesti!
Kas sa võiksid retsepti jagada?
VastaKustutaPanin linnukese, Teavita mind, siis näen retsepti lugeda ;)
VastaKustuta