Väga maitsev ühepajatoit samast raamatust, mis eelminegi retsept. Kogus 4le. Peterselli jätsin ära.
450 g kalkuni hakkliha
õli
soola
pipart
2 sibulat
3 küüslauguküünt
450 g porgandeid
450 g kartuleid
300 ml vett
1 spl paprikapulbrit
400 g konserv kooritud või purustatud tomateid
peotäis peterselli
Sega hakkliha poole hakitud peterselli kogusega ja maitsesta soola ning pipraga. Vormi pallid ja prae õlis üleni pruuniks. Lisa hakitud sibul ja küüslauk ning kuubikuteks lõigatud kartul ja porgand ning vesi. Hauta u. 15 minutit. Lisa tomatikonserv, paprikapulber ja õlejäänud petersell ning hauta kuni köögiviljad on pehmed. Soovikorral maitsesta soola ja pipraga.
450 g kalkuni hakkliha
õli
soola
pipart
2 sibulat
3 küüslauguküünt
450 g porgandeid
450 g kartuleid
300 ml vett
1 spl paprikapulbrit
400 g konserv kooritud või purustatud tomateid
peotäis peterselli
Sega hakkliha poole hakitud peterselli kogusega ja maitsesta soola ning pipraga. Vormi pallid ja prae õlis üleni pruuniks. Lisa hakitud sibul ja küüslauk ning kuubikuteks lõigatud kartul ja porgand ning vesi. Hauta u. 15 minutit. Lisa tomatikonserv, paprikapulber ja õlejäänud petersell ning hauta kuni köögiviljad on pehmed. Soovikorral maitsesta soola ja pipraga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar