Maitsev ja eriti kiire õhtusöök kahele samuti raamatust "101 one-pot dishes":
2 kanafileed
oliivõli
75g riivjuustu
4-6 kirsstomatit
2 tl pestokastet
Eelsoojenda grill või ahi. Tambi toidukile vahel kanafileed õhemaks. Prae õlis mõlemalt poolt fileed kuldseks. Tõsta pannilt ja kuivata üleliigsest õlist. Aseta fileed uuesti pannile või ahjuvormi ja määri kumbki teelusika täie pestoga. Peale pane veeranditeks lõigatud tomatid ja raputa üle juustuga. Pane grilli alla või ahju ja lase küpseda kuni juust pealt mõnusalt sulanud. Serveeri koos toorsalatiga.
2 kanafileed
oliivõli
75g riivjuustu
4-6 kirsstomatit
2 tl pestokastet
Eelsoojenda grill või ahi. Tambi toidukile vahel kanafileed õhemaks. Prae õlis mõlemalt poolt fileed kuldseks. Tõsta pannilt ja kuivata üleliigsest õlist. Aseta fileed uuesti pannile või ahjuvormi ja määri kumbki teelusika täie pestoga. Peale pane veeranditeks lõigatud tomatid ja raputa üle juustuga. Pane grilli alla või ahju ja lase küpseda kuni juust pealt mõnusalt sulanud. Serveeri koos toorsalatiga.
Kavatsen seda täna proovida :)
VastaKustuta