Erinevaid tartalettide retsepte googeldades juhtusin jällegi väga isuäratavate piltidega toidublogi peale ja proovisin siis sealt ka ise ühe järele. Põhja tegin lihtsa muretaigna põhja ning koguseid timmisin ka endale meelepäraselt. Sõltuvalt vormi suurustest saab kokku 4-8 väga maitsvat tartaletti.
Põhi:
1,5 dl jahu
1 dl maisijahu
100 g võid
törts soola
2-3 spl külma vett
Täidis:
2 suuremat (liha)tomatit
7-8 tl musta oliivi tapenade't
peotäis hakitud värsket basiilikut
soola
pipart
oliivõli
70 g Fetajuustu
Näpi võist, jahust, soolast taigen lisades vett. Pane mõneks ajaks külma. Rulli küpestuspaberi vahel lahti ja kata vormid. Küpseta 200°C 10 minutit.
Viiluta tomatid. Määri iga põhi lusikatäie tapenadega ja aseta sinna peale tomativiilud. Maitsesta soola, pipraga ja piserda üle õliga. Raputa peale basiilik ja feta. Küpseta veel 180-200°C juures 20 minutit.
Põhi:
1,5 dl jahu
1 dl maisijahu
100 g võid
törts soola
2-3 spl külma vett
Täidis:
2 suuremat (liha)tomatit
7-8 tl musta oliivi tapenade't
peotäis hakitud värsket basiilikut
soola
pipart
oliivõli
70 g Fetajuustu
Näpi võist, jahust, soolast taigen lisades vett. Pane mõneks ajaks külma. Rulli küpestuspaberi vahel lahti ja kata vormid. Küpseta 200°C 10 minutit.
Viiluta tomatid. Määri iga põhi lusikatäie tapenadega ja aseta sinna peale tomativiilud. Maitsesta soola, pipraga ja piserda üle õliga. Raputa peale basiilik ja feta. Küpseta veel 180-200°C juures 20 minutit.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar