Eriti mõnus ja mahlane suustäis krevettide-armastajale. Keele viib alla! BBC GoodFoodi raamatust "101 one-pot dishes". Originaalretseptiga võrreldes jätsin välja koriandripüree ja tšillihelbed asendasin jahvatatud tšilliga.
2 spl oliiviõli
2 spl oliiviõli
1 sibul, jämedalt hakitud
näputäis jahvatatud tšillipipart
400 g konserv purustatud tomateid
1 spl tomatipüreed
1 köögivilja puljongikonsentraat/ 1 spl fondit
250g munanuudleid
400g külmutatud krevette, hiidkrevetisabasid
suhkurt (soovi korral)
Kuumuta õli wok-pannil. Lisa jämedalt hakitud sibul ja puista üle tšillipipraga. Prae 5 minutit, kuni sibul on pehmenenud, kuid mitte pruunistunud.
Vala pannile tomatid ja 1/2 konservi kuuma vett, lisa tomatipüree ja puljong. Lase keema, sega, seejärel vähendada kuumust ja lase keeda umbes 15 minutit, kuni kaste on veidi vähenenud.
Valmista vastavalt õpetusele nuudlid.
Viimaks lisa 2 minutiks sulatatud krevetid. Maitse ja vajadusel lisa tšillit ja suhkur.
näputäis jahvatatud tšillipipart
400 g konserv purustatud tomateid
1 spl tomatipüreed
1 köögivilja puljongikonsentraat/ 1 spl fondit
250g munanuudleid
400g külmutatud krevette, hiidkrevetisabasid
suhkurt (soovi korral)
Kuumuta õli wok-pannil. Lisa jämedalt hakitud sibul ja puista üle tšillipipraga. Prae 5 minutit, kuni sibul on pehmenenud, kuid mitte pruunistunud.
Vala pannile tomatid ja 1/2 konservi kuuma vett, lisa tomatipüree ja puljong. Lase keema, sega, seejärel vähendada kuumust ja lase keeda umbes 15 minutit, kuni kaste on veidi vähenenud.
Valmista vastavalt õpetusele nuudlid.
Viimaks lisa 2 minutiks sulatatud krevetid. Maitse ja vajadusel lisa tšillit ja suhkur.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar