13 juuli 2012

Kaerahelbekattega maasikakook

Inspireeritud tosca koogist. Väga mõnus ja mahlane kook. kindlasti võimalik teha ka muude marjadega.

3 muna
1,5 - 2 dl suhkrut
4 dl nisujahu
1 tl küpsetuspulbrit
1 dl piima
125 g sulatatud võid

poolitatud või terveid maasikaid

75 g võid
100 - 150 g kaerahelbeid
1,5 dl suhkrut
0,5 dl piima
1 sl nisujahu

Vahusta munad suhkruga, lisa piim ja jahtunud sulavõi. Lisa küpsetuspulbriga segatud jahu. Küpseta 200°C 20 min.
Pane kastrulisse või, kaerahelbed, suhkur, piim ja jahu ning lase keema.
Laota maasikad koogipõhjale ja kata need kaerahelbeseguga. Küpseta veel 225°C 10 minutit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar