18 jaanuar 2013

Munakarri?

(Foto lisamisel)
Tõepoolest, munakarri, mis asi see veel on? Retsepti leidsin "a little taste of... india" raamatust. Olin skeptiline, kuid oh üllatust, välja tuli supermaitsev karriroog ideaalselt tehtud munaga, st ei liiga kõva ega liiga vedel.

4le:
8 muna
kookosõli
3-4 spl purustatud tomateid
25 g gheed
1 sibul
1 küüslauguküüs
400 ml kookospiima
1 tl kurkumit
0,5 tl cayenne pipart
soola
6 kahvrilaimi lehte

Pane munad keema. Keeda 6 minutit. Jahuta kiiresti külma veega. Koori munad ja soovi korral poolita. Kuumuta pannil õli ja prae selles munad kuni need on kuldpruunid. Tõsta majapidamispaberile õlist nõrguma. Prae hakitud sibul ja küüslauk ghees. Lisa tomatid ja kookospiim. Maitsesta. Lase kastmel pakseneda ja siis lisa munad ning keeda veel 2-3 minutit. Enjoy!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar