14 november 2013

Part a'la Gordon Ramsay

(Foto lisamisel)
Viimasel ajal on mind tabanud pardihullus. St et väljas süües valin menüüst pardi ja ka kodus oleme nii mõnedki õhtud järjest parti valmistanud. Retsept pärit Gordon Ramsay's Ultimate Cookery Course-ist.

Pardi rinnafilee
Sool
Pipar

Alustuseks lõika terava noaga naha sisse risti lõiked, maitsesta, seejärel aseta filee nahaga allpool vaikselt soojenevale kuivale pannile. Sulata rasv nõnda 10-15 minutit madalal temperatuuril praadides. Eelsoojenda ahi 180C. Siis prae 5 minutit korgel kuumusel, nii et nahk muutuks krõbedaks. Keera rinnafilee teisipidi ja prae 1-2 minutit. Siis pista liha 8-10 minutiks ahju. Ahjust väljudes lase lihal enne lahtilõikamist 5 minutit puhata. Sobib hästi värkse salatiga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar