See magustoit on pärit samuti Aaro Lode "Tai köök" raamatust, mis on minu köögis piibli staatuses. Tegu väga mõnusa ja mitte väga magusa magustoiduga.
Vaja:
2 tl želatiini
2 dl kookospiima
1,5 dl vett
50 g suhkrut
kookoshelbed
Valmib nii:
Sulata žealtiin. Kuumuta kookospiim, vesi ja suhkur peaaegu keemiseni. Sega hulka želatiin ja kookoshelbed. Osa kookoshelbeid jäta hilisemaks. Vala segu vormidesse ja jahuta täielikult. Serveerimiseks raputa peale kookoshelbed, mis võivad olla eelnevalt röstitud.
Vaja:
2 tl želatiini
2 dl kookospiima
1,5 dl vett
50 g suhkrut
kookoshelbed
Valmib nii:
Sulata žealtiin. Kuumuta kookospiim, vesi ja suhkur peaaegu keemiseni. Sega hulka želatiin ja kookoshelbed. Osa kookoshelbeid jäta hilisemaks. Vala segu vormidesse ja jahuta täielikult. Serveerimiseks raputa peale kookoshelbed, mis võivad olla eelnevalt röstitud.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar