Jätkuvalt on veebruar ja Nami-Namis kooskokkamise teema Hiina köök. Tänase roa tegin jällegi raamatust Klasskaline HIINA KÖÖK Ehtsad idamaised road. Unustasin panna nii soola kui pipra. :D Maitses ülihää ja nagu ikka pähklid ruulivad!
4-6 sööjale on vaja:
Veerand sidruni koor
1 cm jupp ingveri
1 suur küüslauguküüs
2 spl päevalilleõli
300 g broileriliha
1/2 punast paprikat
1/2 rohelist paprikat
2 porgandit
100 g rohelisi ube
2 spl austrikastet
1 tl suhkrut
50 g soolaseid maapähkleid
soola ja musta pipart
Lõika sidruni koor 1 mm paksusteks ribadeks, haki ingver ja küüslauk ning kuumuta õlis. Lisa ribadeks lõigatud kanaribad. Prae segades 2 minutit. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa ribadeks viilutatud köögiviljad. Prae kuni kõik on läbi küpsenud. Viimasena lisa austrikaste, suhkur ja pähklid. Serveeri keedetud riisiga.
4-6 sööjale on vaja:
Veerand sidruni koor
1 cm jupp ingveri
1 suur küüslauguküüs
2 spl päevalilleõli
300 g broileriliha
1/2 punast paprikat
1/2 rohelist paprikat
2 porgandit
100 g rohelisi ube
2 spl austrikastet
1 tl suhkrut
50 g soolaseid maapähkleid
soola ja musta pipart
Lõika sidruni koor 1 mm paksusteks ribadeks, haki ingver ja küüslauk ning kuumuta õlis. Lisa ribadeks lõigatud kanaribad. Prae segades 2 minutit. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa ribadeks viilutatud köögiviljad. Prae kuni kõik on läbi küpsenud. Viimasena lisa austrikaste, suhkur ja pähklid. Serveeri keedetud riisiga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar