Kheema aloo tähendab hakkliha kartulitega. Tegemist on India karriroaga Sunil Vijayakari raamatust "India toidud 30 minutiga". Osa vürtse asendasin jahvatatud varianiga.
Kogus 2-3le:
törts õli
0,5 tl jahvatatud kardemoni
0,5 tl kaneeli
0,5 tl jahvatatud nelki
2 sibulat
375 g sea ja/või kanahakkliha
2 tl garam masala'd
2 tl tšillipulbrit
2 küüslauguküünt
1 cm jupp ingverit
2 tl meresoola
3 kartulit
1 konserv purustatud tomateid
Kuumuta õli pannil, lisa kardemon, kaneel, nelk ja hakitud sibul. Siis lisa hakkliha koos garam masala, tšillipulbri, hakitud küüslaugu, riivitud ingveri ja soolaga. Prae segades, et hakkliha tükki ei jääks. Lisa kuubikuteks lõigutud kartul ja tomatikonserv ning hauta kaane all kuni kartul on pehme. Kaunista maitserohelisega ja serveeri keedetud riisi või mõne India leivaga.
Kogus 2-3le:
törts õli
0,5 tl jahvatatud kardemoni
0,5 tl kaneeli
0,5 tl jahvatatud nelki
2 sibulat
375 g sea ja/või kanahakkliha
2 tl garam masala'd
2 tl tšillipulbrit
2 küüslauguküünt
1 cm jupp ingverit
2 tl meresoola
3 kartulit
1 konserv purustatud tomateid
Kuumuta õli pannil, lisa kardemon, kaneel, nelk ja hakitud sibul. Siis lisa hakkliha koos garam masala, tšillipulbri, hakitud küüslaugu, riivitud ingveri ja soolaga. Prae segades, et hakkliha tükki ei jääks. Lisa kuubikuteks lõigutud kartul ja tomatikonserv ning hauta kaane all kuni kartul on pehme. Kaunista maitserohelisega ja serveeri keedetud riisi või mõne India leivaga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar