Mõnus magus ja hapukas Maroko kanahautis. Seda toitu hakkab minu laual tihti esinema. Kastet tuli muidugi vähe, tasuks lõpus vett juurde lisada. Retsept BBC Good Food lehelt. Kogus 4le.
oliivõli
4 kanafileed risti poolitatud või 8 kondita kanakintsu
1 hakitud sibul
1-2 cm jagu riivitud ingveri
törts safrani või kurkumi
1 spl mett
400 g kangideks lõigatud porgandit
150 ml vett
serveerimiseks sidrun
Pruunista kana õlis. Lisa sibul ja ingver ning prae paar minutit. Lisa vesi, safran/kurkum, mesi ja porgandid. Sega läbi ja jäta 30 minutiks vaiksel tulel hauduma. Aegajalt sega. Kui kana on pehme, kata kaanega ja lase 5 minutit kõrgel kuumusel kastmel pakseneda. Serveerides pigista üle sidrunimahlaga. Paku koos kuskussiga.
oliivõli
4 kanafileed risti poolitatud või 8 kondita kanakintsu
1 hakitud sibul
1-2 cm jagu riivitud ingveri
törts safrani või kurkumi
1 spl mett
400 g kangideks lõigatud porgandit
150 ml vett
serveerimiseks sidrun
Pruunista kana õlis. Lisa sibul ja ingver ning prae paar minutit. Lisa vesi, safran/kurkum, mesi ja porgandid. Sega läbi ja jäta 30 minutiks vaiksel tulel hauduma. Aegajalt sega. Kui kana on pehme, kata kaanega ja lase 5 minutit kõrgel kuumusel kastmel pakseneda. Serveerides pigista üle sidrunimahlaga. Paku koos kuskussiga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar