Üx pühapäev sattusin Travel&Livingu pealt vaatama saadet "Take Home Chef", kus Curtis Stone valmistas värske salati toore lõhega ja mul hakkas lihtsalt suu vett jooksma.
Apelsinid juhtusid olema väga mahlased ja võibolla seetõttu tundus mulle, et seda mahla paneks järgmine kord vähem ja võibolla soja siis törts rohkem... Kurki ei tasu unustada, nagu mul esimesel korral juhtus - tegu üsna olulise komponendiga!
Apelsinid juhtusid olema väga mahlased ja võibolla seetõttu tundus mulle, et seda mahla paneks järgmine kord vähem ja võibolla soja siis törts rohkem... Kurki ei tasu unustada, nagu mul esimesel korral juhtus - tegu üsna olulise komponendiga!
Kogus 4le sööjale:
põldsalatit (lamb's lettuce)
frisee salatit
pool pikka värsket kurki
4 apelsini
1-2 laimi
1 spl soja
3 spl viinamarjaseemneõli
300 g värsket lõhefileed
1 tl röstitud seesamiseeneid
Murra salat suupärasteks tükkideks. Koori ja puhasta kurk seemnetest, viiluta õhukeselt.
Riivi ühe apelsini ja ühe laimi koor kaussi. Pigista sinna riivitud apelsini mahl ja 2 spl laimimahla. Sega juurde soja ja õli.
Valmista ette apelsinid lõigates terava noaga maha koore ja õhukese kihi viljaliha. Siis lõika välja viljalihasektorid ja aseta salatile.
Viiluta lõhest sellised nö sushi jaoks parajad viilud ja aseta salatikaussi.
Vala üle kastmega ja sega kergelt ning lase enne serveerimist veidi maitsestuda.
Puista üle seesamiseemnetega.
Riivi ühe apelsini ja ühe laimi koor kaussi. Pigista sinna riivitud apelsini mahl ja 2 spl laimimahla. Sega juurde soja ja õli.
Valmista ette apelsinid lõigates terava noaga maha koore ja õhukese kihi viljaliha. Siis lõika välja viljalihasektorid ja aseta salatile.
Viiluta lõhest sellised nö sushi jaoks parajad viilud ja aseta salatikaussi.
Vala üle kastmega ja sega kergelt ning lase enne serveerimist veidi maitsestuda.
Puista üle seesamiseemnetega.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar