Tegin BBC GoodFoodi raamatust "101 one-pot dishes" paar korda prooviks just seda suppi. Esimesel korral ei õnnestunud mul poest saada värsket spinatit ja supi välimus kannatas seetõttu, kuna pidin võtma külmutatud ja hakitud variandi. Viimasel korral aga ebaõnnestus ubade valik, sest need olid kuidagi kõvad ja jahused. Aga supil iseenesest ei ole midagi viga, päris korralik talvine kõhutäis! Ja pesto on see kirss tordil, mis annab sellele supile täiusliku maitse! Mina panin pigem rohkem. :)
Kogus 4le:
800 g konserv purustatud tomateid
2 l köögiviljapuljongit
3-4 porgandit
800 g konserveeritud ube
150 g spinatit
maitse järgi punast paprikapestot (leidsin Rimist)
Vala tomatikonserv potti, lisa puljong ja lase keema. Lisa viilutatud porgandid ning keeda vaiksel tulel ca 15 minutit, kuni porgand pehme. Lisa oad ja spinat ja vaikselt segades pesto. Serveeri röstleivaga.
Kogus 4le:
800 g konserv purustatud tomateid
2 l köögiviljapuljongit
3-4 porgandit
800 g konserveeritud ube
150 g spinatit
maitse järgi punast paprikapestot (leidsin Rimist)
Vala tomatikonserv potti, lisa puljong ja lase keema. Lisa viilutatud porgandid ning keeda vaiksel tulel ca 15 minutit, kuni porgand pehme. Lisa oad ja spinat ja vaikselt segades pesto. Serveeri röstleivaga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar