...ehk minu omatehtud jäätis!
Nüüd siis, kui sügavkülma tekkis esimene 1l jagu tühi koht, sai esmakordselt ära proovitud üks Pariisist kaasa ostetud Ma Glace Maison jäätisepulber.
Šokolaad, vanilje, pekanipähklid jne..., kõik kombinatsioonid on võimalikud - nii on pakendil kirjas!
Vala 350 ml toatemperatuuril piima kaussi ja mikserda hulka jäätisepulber, kuni segu muutub kreemjaks.
Lisage meelepärane koostisosa ja mikserdage veel 1-2 minutit: 1) 1 tl vaniljesuhkrut 2) 4-5 spl kakaod 3) 350 ml piima asemele 100 ml espressot ja 250 ml piima etc. Vala segu kaanega kaetavasse 1l karpi ja pane vähemalt 6 tunniks sügavkülma. See aeg võib olenevalt koostisosadest varieeruda. Voila ja valmis!
Tegin portsu vaniljega ning teise lisasin kakaod. Tõesti ülimalt lihtne viis valmistada kodus jäätist, mis ei vaja jäätisemasinat. Miks meie kaubandusvõrgust midagi sellist ei leia?
Nüüd siis, kui sügavkülma tekkis esimene 1l jagu tühi koht, sai esmakordselt ära proovitud üks Pariisist kaasa ostetud Ma Glace Maison jäätisepulber.
Šokolaad, vanilje, pekanipähklid jne..., kõik kombinatsioonid on võimalikud - nii on pakendil kirjas!
Vala 350 ml toatemperatuuril piima kaussi ja mikserda hulka jäätisepulber, kuni segu muutub kreemjaks.
Lisage meelepärane koostisosa ja mikserdage veel 1-2 minutit: 1) 1 tl vaniljesuhkrut 2) 4-5 spl kakaod 3) 350 ml piima asemele 100 ml espressot ja 250 ml piima etc. Vala segu kaanega kaetavasse 1l karpi ja pane vähemalt 6 tunniks sügavkülma. See aeg võib olenevalt koostisosadest varieeruda. Voila ja valmis!
Tegin portsu vaniljega ning teise lisasin kakaod. Tõesti ülimalt lihtne viis valmistada kodus jäätist, mis ei vaja jäätisemasinat. Miks meie kaubandusvõrgust midagi sellist ei leia?
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar