Väga suvine ning huvitav maasikane soe kana ja pastasalat juunikuisest Kodukirjast. Tundus enne proovimist, et maasikad ja sibul küll oma vahel kokku ei sobi, aga tegelikult moodustasid suurepärase koosluse!
Kogus 3-4le.
250 g spagette (riisinuudleid)
2 kanafileed
2 tl Persillade maitseainesegu (Santa Maria)
1 punane sibul
20 maasikat
oliivõli
2 laimi mahl
1 tšillipipar
peotäis basiilikulehti
soola ja pipart
Kõigepealt pane spagetid rohke soolaga maitsestatud vees keema. Samal ajal tükelda sibul ja tšilli. Kuumuta neid õlis ja tõsta kaussi. Tükelda kana pruunista pannil õlis maitsestades Persillade maitseseguga, tõsta kaussi.
Lisa keedetud ja nõrutatud spagetid ning poolitatud maasikad ja rebitud basiilikulehed. Pigista peale laimi mahl ja piserda üle õliga. Jahvata peale soola ja musta pipart. Sega kergelt läbi ja serveeri kohe.
Kogus 3-4le.
250 g spagette (riisinuudleid)
2 kanafileed
2 tl Persillade maitseainesegu (Santa Maria)
1 punane sibul
20 maasikat
oliivõli
2 laimi mahl
1 tšillipipar
peotäis basiilikulehti
soola ja pipart
Kõigepealt pane spagetid rohke soolaga maitsestatud vees keema. Samal ajal tükelda sibul ja tšilli. Kuumuta neid õlis ja tõsta kaussi. Tükelda kana pruunista pannil õlis maitsestades Persillade maitseseguga, tõsta kaussi.
Lisa keedetud ja nõrutatud spagetid ning poolitatud maasikad ja rebitud basiilikulehed. Pigista peale laimi mahl ja piserda üle õliga. Jahvata peale soola ja musta pipart. Sega kergelt läbi ja serveeri kohe.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar