21 jaanuar 2011

Kana Kung Pao

Jällegi, üks kiirelt valmiv lemmikretsept Nami-Namist. Välimus kuldne ja maitse kergelt äädikane. Mulle meeldib äädikat ja soja panna rohkem, siis ei jää väga kuivaks. Kogus 4le.

Koostis:
350 g ribadeks lõigatud kanafileed
2 spl (maisi)tärklist
õli
1-2 sibulat
2 küünt küüslauku
2 tl tšillipulbrit
1 cm jupp riivitud ingverijuurt
5 spl riisiäädikat
5 spl sojakastet
1 spl suhkrut
2 peotäit kooritud röstimata ja ilma soolata maapähkleid

Valmistamine:
Sega kausis kanaribad ja tärklis. Prae pannil pidevalt segades kuni kanatükid enam seest roosad ei ole. Lisa hakitud sibulad, küüslauk, tšilli ja ingver. Samal ajal sega äädikas, sojakaste ja suhkur väikeses kausis seni kuni suhkur sulanud. Kalla pannile ja sega, kuni kana on kastmega kaetud. Lisa pähklid ja kuumuta läbi. Serveeri riisiga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar