16 jaanuar 2011

Suvikõrvitsa-kreveti pasta

Retsept päris raamatust "Vahemere köök". Koguseid törts muudetud. U. 4-6 sööjat.

Vaja läheb:
1 suurem suvikõrvits
1 suurem sibul
4 spl võid
500 g farfalle e. lipsumakarone (riisi- või tatrajahust valmistatud)
soola
pipart
200 ml vahukoort
200 g külmutatud krevette
hakitud peterselli, kes soovib

Valmib nii:
Haki sibul ja viiluta suvikõrvits. Prae sibulad võis kuni nad on peaaegu klaasjad. Lisa suvikõrvits. Hauta u. 10 minutit. Samal ajal keeda pasta. Lisa sulatatud krevetid ja hauta veel u. 5 minutit. Lisa koor ja lase keema. Kalla pasta kastme hulka ja sega. Hääd isu!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar