15 märts 2011

Sealiha magushapus kastmes

Raamatust "a little taste of... thailand" eriti mõnus ja krõmps wokiroog. Valmib eriti kiiresti! Kogus 3le.

225 g konserveeritud ananassilõike
1,5 spl ploomikastet või ketschupit
1 spl kalakastet
1 spl suhkrut
õli
250 g õhukeselt viilutatud sealiha
4 hakitud küüslauguküünt
1 viilutatud porgand
1 kaheksaks lõigatud sibul
pool parikat, suupäraseks tükeldatud
1 väike viilutatud kurk
4-5 poolitatud kirsstomatit

Tükelda ananassilõigud neljaks. Sega 6 spl ananassi siirupit ploomikastme, suhkru ja kalakastmega. Prae pannil õlis sealiha. Valmis liha tõsta kõrvale. Kuumuta wokil õli ja pruunista kergelt selles küüslauk. Lisa porgand, paprika ja sibul. Sega kuumutades 2 minutit. Lisa kurk, tomat, ananassid ja kokku segatud kaste. Kuumuta veel minut ja lisa liha ning sega läbi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar