20 veebruar 2012

Punane krevetikarri mangoga

Üks üllatavalt maitsev karriroog, mille retsepti leidsin oma märkmikust. Kust see sinna märkmikku sai, ei tea...
Bataadist ei osanud ma midagi arvata, aga maitse poolest on üsna sarnane kõrvitsale. Mango on nagu kirss tordil, mis lausa sulab suus!

200 g kõrvitsat
200 g bataati
1-2 tl karripastat
1 sibul
200 ml puljongit
1 spl kalakastet
500 ml kookospiima
200 g krevette
150 g mangot
0,5-1 spl laimimahla

Tükelda kõrvits ja bataat. Kuumuta wokil õli ja karripasta. Prae selles hakitud sibul. Lisa kookospiim, puljong ja kalakaste. Lisa kõrvits ja bataat ning keeda vaiksel tulele 10-15 minutit. Lisa krevetid ja tükeldatud mango, maitsesta laimimahlaga ja lase karri korra veel keema tõusta. Serveeri koos riisi või -nuudlitega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar