Katteks
2,5 dl makadaamia pähkleid
4 kivita datlit
2,5 dl kookosjahu
1,5 dl kookoshelbeid
4 spl kookosõli
Täidiseks
15 poolitatud maasikat
3 haput õuna, kooritud ja kuubikuteks lõigatud
1 vaniljekaun
poole apelsini mahl
törts riivitud muskaatpähklit
törts kaneeli
1 tspl gheed
Kuumuta gheed potis. Lõika vaniljekaun pikuti pooleks ja võta seemned välja. Lisa kogu täidiseks mõeldud materjal potti, sega ja lase keema. Keera kuumus maha ja lase podiseda 20-25 minutit kuni õunad hakkavad pehmenema ja segu kergelt karamelliseerub.
Vahepeal eelkuumuta ahi 150-175C.
Valmista purukate jahvatades pähklid ja datlid köögikombainis. Lisa kookosjahu ja -õli ja viimasena helbed.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar