2x200 sea seljakarbonaadi lõiku
oliivõli/kookosõli
2 küüslauguküünt,
punt tüümianioksi
võid
oliivõli/kookosõli
1 punane sibul
2 punast paprikat
sool
oliivõli/kookosõli
2 küüslauguküünt,
punt tüümianioksi
võid
oliivõli/kookosõli
1 punane sibul
2 punast paprikat
sool
pipar
1 spl mett
3 spl punaveini äädikat
1 spl extra virgin oliivõli
punt basiiliku lehti
1 spl mett
3 spl punaveini äädikat
1 spl extra virgin oliivõli
punt basiiliku lehti
Alustuseks viiluta paprikad ja sibul. Kuumuta pannil õli ning prae selles paprika ja sibul. Maitsesta soola, pipra ja meega. Prae neid 4-5 minutit ja seejärel lisa äädikas. Lase sel kokku keeda ja seejärel alanda kuumust. Lisa oliivõli ja küpseta veel paar minutit ning lisa rebitud baasilikulehed, sega läbi ja tõsta kõrvale. Puhasta pann.
Lõika kamarasse iga 3-4 cm järel 0,5 cm sügavused lõiked ja maitsesta liha mõlemalt poolt soola ja pipraga. Kuumuta pannil õli pea suitsemiseni. Pane lihalõigud pannile, lisa küüslauk ja tüümian ning prae kummaltki poolt 3 minutit. Ümber pöörates lükka tüümian lihalõigu alla ja purusta veidi küüslauku. Küpsemise lõpus lisa paar noatäit võid, millega kasta ka lihalõike.
Tõsta lihalõigud koos küüslaugu ja tüümianiga taldrikule ja lase neil 5-10 minutit puhata. Serveeri koos paprikaga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar