10 jaanuar 2011

Salveikanarullid

Nami-Nami retseptikogu "Salveikanarullidest" tegin mina eilseks õhtusöögiks ja ka täna lõunaks tööle kaasa alltoodud selle sama roa lisades veel juurde vahukoort. Eriti vahva nende kanarullide juures on see, et need valmivad tõeliselt kiiresti.

Vaja läheb:
2 kanafileed
4-8 viilu suitsupeekonit
16-20 lehte värsket salveid
100 g võid
1,5 dl valget veini
1,5 dl vahukoort
soola

Valmistusviis:
Lõika fileed lapiti pooleks ja tambi toidukile vahel veidi õhemaks. Siis võta peekoniviil (peenemate ribade puhul kasutasin korraga kaks viilu peekonit) ja laota sellele 4-5 salveilehte, pane peale tambitud kanafilee ja keera rulli. Rull kinnita tikuga. Prae pannil võis rullid kuldseks. Siis vala juurde vein ja hauta u 5 minutit ja siis lisa koor ning maitse järgi soola ja hauta veel 5 minutit.
Leemest saab suurepärase kastme!
Kanarulle serveerisin koos eelnevalt 10 minutit keedetud ja seejärel puupliidi ahjus küpsetatud kartuli, porgandi ja pastinaagiga.
Kogus 4le

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar