30 jaanuar 2011

Tšillimarmelaad

Jõuludeks sai tehtud ajakirjast Toit&Trend leitud retsepti järgi tšillimarmelaadi, mis on ideealne ka tuleval Vabariigiaastapäeval seaprae juurde sinepit asendama. ;) Mulle väga meeldib kasutada ka soolaste pannkookide ja lausa juustuvaliku juures. Mõnus magus kergelt õhetav tšilliamps.

700 g punaseid paprikaid
100 g tšillipipraid
3 dl õunaäädikat
1 kg moosisuhkrut
1-2 spl laimimahla
soola

Puhasta paprikad ja tšillid ning pane köögikombaini. Lase sodiks. Tõsta potti, lisa äädikas ja lase keema. Lisa juurde suhkur, laimimahl ja törts soola. Keeda u. 10 minutit. Tõsta kuumalt steriliseeritud purkidesse.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar