29 märts 2011

Apelsinine kanapada

Apelsinist magus-mõrkjas väga omapärane pajaroog 4le raamatust "101 hot & spicy dishes".

õli
2 sibulat
6-8 naha ja kondita kanakintsu
1 spl jahu segatud soola ja pipraga
3 dl kanapuljongit
1 apelsini riivitud koor
2 apelsini mahl
1,5 dl šerrit
1 spl Worcesterchire kastet
250 g shampinjone

Prae õlis viilutatud sibulad kuni need muutuvad kuldseks. Tõsta kõrvale.
Paneeri kana jahus ja pruunista õlis. Lisa puljong, praetud sibulad, apelsini koor ja mahl, šerri ning Worchesteri kaste. Keeda keskmisel kuumusel kaanega kaetult 20 minutit.
Viiluta shampinjonid ja lisa pajasse. Küpseta 5 minutit. Maitsesta soovi korral soola ja pipraga. Serveeri koos keedetud riisiga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar