27 märts 2011

Mahlane kana ja kookosekarri

Järjekordne kiire ja maitsev kõhutäis BBC GoodFood raamatust "101 hot & spicy dishes". Kogus 4le.

õli
1 suvikõrvits
1 punane paprika
375 g kanafileed
peotäis sibulapealseid
200 ml kookospiima
150 ml kanapuljongit
1 spl punast karripastat
1 apelsin
0,5 spl laimimahla

Tükelda suvikõrvits, paprika, kana ja apelsin suupärasteks tükkideks. Kuumuta õli wokil ja selles karripasta. Lisa kana ja pruunista kuni see pole enam toores. Lisa paprika ja suvikõrvits ning kuumuta paar minutit. Lisa diagonaalselt lõigatud sibulapealsed, kooskospiim ja puljong. Hauta u. 5 minutit. Lisa apelsin, lase keema ja maitsesta laimimahlaga. Serveeri basmati riisiga.

1 kommentaar:

  1. Väga mõnusa maitsega roog! Esimene kord mul kookospiimaga katsetada. Aitäh retsepti postitamise eest!

    VastaKustuta