18 aprill 2011

Gurmee koolitusel Tartus

Kuna nädalavahetusi veedame aegajalt kord kuus või kahe tagant Tartus, kasutasin seekord võimalust ja käisin reede õhtul 15.04 ühel huvitaval paari tunnisel koolitusel, mille leidsin Nami-nami lehelt. Kodukokk 2009 tiitlit kandev Maris Arulepp õpetas meid Lianni Stuudio hubases miljöös valmistama Prantsuse desserte nagu Clafoutis'id ja ekläärid ning jagas nippe toidu pildistamiseks.


(Fotod: Liis Linn)

Oma parimad fotod riputasin ka näituseks üles (ilma igasuguse töötlemiseta):

 
Clafoutis

 
Keedutaigna maius


 
Ekläärid

Eklääride vahele pandud sidrunikreem osutus minu meelest vaieldamatult selle koolituse parimaks maitseks! Kes tahab ka proovida, peab mulle külla tulema! ;)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar