13 aprill 2011

Lihtne läätsekarri

Toitev magus vürtsikas amps BBC GoodFood raamatust "101 hot & spicy dishes". Järgmisel päeval maitseb veel paremini. ;) Kogus 4le.

õli
2 sibulat
3-4 spl punast karripastat
750 ml köögiviljapuljongit
600 g külmutatud köögivilju (porgandid, kaalikas, pastinaak etc.)
100 g punaseid läätsi
peotäis rosinaid

200 g basmati riisi
1/4 tl kurkumi

Kuumuta õli pannil ja pruunista selles sektoriteks lõigatud sibulad. Lisa karripasta ja sega läbi. Lisa puljong ja köögiviljad. Hauta 5 minutit. Lisa läätsed ja hauta 15-20 minutit aegajalt segades.

Vahepeal keeda riis nagu ikka ja lisa keeduvette kurkumi.
Maitsesta vajadusel karrit soolaga ja lisa rosinad. serveeri koos riisiga ja juurde paku naani leibu ning mango tšatnit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar