10 aprill 2011

Kalkunipasteet taignas

Nami-nami kooskokkamise #35 raames proovisime järele "Luksuliku tainas küpsetatud linnulihapasteedi". Koguseid on veidi muudetud ja madeira asemel panin šerrit. Ka väga maitsev hommikusel röstsaial.

2 dl kookospiima
0,5 dl šerrit
2 klaasi riivsaia
1.5 tl soola
1 tl pipart
0,5 tl paprikapulbrit
0,5 tl karrit
0,5 tl tšillipulbrit
0,5 tl ingveripulbrit
450 g kana või kalkunihakkliha
2 muna
150 g sinihallitusjuustu
250 g lehttainast

Sega köögikombainis kokku kookospiim, šerri, riivsai ja maitseained. Lisa kana või kalkuni hakkliha ja munad. Sega täisvõimsusel paar minutit ja lõpus lisa sinihallitusjuustupuru.
Vooderda piklik vorm lehttainaga ja kalla segu vormi, kata ka pealt tainatükiga. Lõikakohad määri veega ja suru sõrmedega kinni. Küpseta vesivannis 175°C ahjus ca. 45 minutit.
Enne serveerimist laase vormis jahtuda. Serveeri viilutatult.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar