09 mai 2011

Emadepäeva restoranielamus

Pardilihasalati taldrikute vahel vürtsikad krevetisabad paprika ja mandlitega

Emadepäevaks meelitasime vendadega oma ema seekord Tallinna ja viisime ta välja sööma. Üks vennas valis restoraniks Chedi ja sinna me õhtusöögile sammud seadsime.

Väljast valge fassaadiga maja peidab sisemuses tumeda interjööriga luksulikku ja samas hubast aasia kööki. Pole just kõige odavamte killast restoran, kuid mulle tundus, et maitseelamus ja teenindus on seda raha väärt.
Proovisime eelroogadest õrnalt friteeritud kalmaari soola ja pipraga, krõbedat pardilihasalatit pomelo, seedermänniseemnete ja šalottsibulaga, pearoogadest Pi Pa parti ning vürtsikaid krevetisabasi paprika ja mandlitega. Kõigi vaieldamatu lemmik oli pardilihasalat, mis oli üle valatud vürtsika ploomikastmega. Isiklikult meeldis mulle väga ka Pi Pa part, mis sulas suus ja viis keele alla. Magustoitudest muidugi passioniparfee oma hapuka maitsega...mmm...
Imestama pani vaid, et peale meie seltskonna oli restoranis veel vaid paar laudkonda. Aga tõesti, kui toit seal nõnda expensive poleks, käiks isegi ilmselt tihedamini maitseid nautimas.

Krõbed pardilihasalat pomelo, seedermänniseemnete ja šalottsibulaga

Pi Pa part

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar