12 mai 2011

Tulised hispaania maitselised spagetid

Elukaaslane tõi Valladolid'st lati chorizo vorsti ja nüüd on mul plaanis ära katsetada mõned silma jäänud road, mis seda sisaldavad. See pastaroog on pärit BBC GoodFood raamatust "101 hot & spicy dishes". Peterselli asendasin basiilikuga. Kogus 4le.

100 g viilutatud chorizo vorsti
peotäis peterselli
1-2 punast chillipipart
500 g spagette (riisinuudleid)
oliivõli
50 g riivitud parmesani
purustatud musta pipart

Pane pott veega keema. Samal ajal lõika chorizo viilud pooleks, haki petersell ja pipar. Kui vesi keema läinud lisa sinna spagetid ja keeda 3 minutit. Praepannil kuumuta õli ja prae selles u. minuti vorst, pipar ja paras kogus musta pipart. Lisa pannile pool pastakeeduveest, siis nõruta pasta ja lisa ka see pannile. Sega kõik kokku. Lisa petersell ja osa parmesani. Ülejäänud jäta serveerimiseks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar