19 jaanuar 2012

Pasta kanafilee, purustatud tomatite ja mustade oliividega

Ei mäleta enam, kust see retsept pärit. Arvatavasti internetiavarustest. Igastahes maitses väga hää ja oli mõnusalt kiiresti valmiv. Ideaalne kiire roog peale pikka tööpäeva. Kuna oliivid mulle hirmsasti maitsevad, siis läks kasutusele topelt kogus. ;)
NB! Teinekord tasuks kindlasti poes etiketti ka lugeda, et ikka kivideTA oliivid ostukorvi satuks... :P


4le on vaja:
300 g pastat (riisi- või tatrajahust valmistatud)
400 g konserv purustatud tomateid
1 dl valget veini
350 g kanafileed
1-2 küüslauguküünt
1 sibul
100 g musti kiviteta oliive
oliiviõli
purustatud musta pipart
puljongikuubik

Pruunista tükeldatud kanafilee pannil, lisa hakitud sibul ja küüslauk. Lisa vein ja tomatikonserv. Hauta kuni kana on pehme. Lisa oliivid ja maitsesta kanapuljongikuubiku ning pipraga.
Keeda pasta peaaegu valmis ja lisa siis kastmele ning hauta lõpuni.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar