03 veebruar 2011

Krevetid kollases karris

Jällegi üks super karriretsept piiblist "Tai köök". Värske ananassi asemel kasutan terve konservi juba valmis tükeldatud ananasse ja kasutan ära ka vähemalt 1/2 siirupist.

Vaja läheb:
2 tl punast karripastat
3 dl tükeldatud ananasse
1-2 tšillit
100 g krevette
400 ml kookospiima
5-6 kuivatatud kahvrilaimi lehte
1 spl kalakastet
1 spl laimimahla
0,5-1 spl suhkrut
õli

Valmistusviis:
Kuumuta wokpannil õli ja karripasta. Lisa kookospiim, laimilehed, kalakaste ja suhkur. Lase keema. Lisa laimimahl ja maitse. Kui maitse on OK, lisa ananassid, krevetid ja hakitud tšilli ning keeda max. 5 minutit kuni krevetid pole veel kummiks muutnud. Enne serveerimist võta välja kahvrilaimi lehed ja serveeri koos basmati või jasmiini riisiga. Kogus 4le.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar