Jällegi üks super karriretsept piiblist "Tai köök". Värske ananassi asemel kasutan terve konservi juba valmis tükeldatud ananasse ja kasutan ära ka vähemalt 1/2 siirupist.
Vaja läheb:
2 tl punast karripastat
3 dl tükeldatud ananasse
1-2 tšillit
100 g krevette
400 ml kookospiima
5-6 kuivatatud kahvrilaimi lehte
1 spl kalakastet
1 spl laimimahla
0,5-1 spl suhkrut
õli
2 tl punast karripastat
3 dl tükeldatud ananasse
1-2 tšillit
100 g krevette
400 ml kookospiima
5-6 kuivatatud kahvrilaimi lehte
1 spl kalakastet
1 spl laimimahla
0,5-1 spl suhkrut
õli
Valmistusviis:
Kuumuta wokpannil õli ja karripasta. Lisa kookospiim, laimilehed, kalakaste ja suhkur. Lase keema. Lisa laimimahl ja maitse. Kui maitse on OK, lisa ananassid, krevetid ja hakitud tšilli ning keeda max. 5 minutit kuni krevetid pole veel kummiks muutnud. Enne serveerimist võta välja kahvrilaimi lehed ja serveeri koos basmati või jasmiini riisiga. Kogus 4le.
Kuumuta wokpannil õli ja karripasta. Lisa kookospiim, laimilehed, kalakaste ja suhkur. Lase keema. Lisa laimimahl ja maitse. Kui maitse on OK, lisa ananassid, krevetid ja hakitud tšilli ning keeda max. 5 minutit kuni krevetid pole veel kummiks muutnud. Enne serveerimist võta välja kahvrilaimi lehed ja serveeri koos basmati või jasmiini riisiga. Kogus 4le.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar