Hiinapärane pasta - Seesami nuudlid. Serveerisin meekanaga.
500 g pasta nuudleid (linguini, spaghetti, jne.)
6 viilutatud küüslauguküünt
4 spl suhkrut
4 spl õli
4 spl riisiäädikat
4 spl sojakastet
2 spl seesamiõli
2 tl tšillikastet
6 vart rohelist sibulat
1 tl seesamiseemneid
Valmista pasta nagu tavaliselt. Samal ajal kuumuta kastmepann õli, küüslaugu, äädika, suhkru, sojakastme, seesamiõli ja tšillikastmega. Lase keema ja sega kuni suhkur sulanud. Kurna pasta ja kalla üle kastmega. Garneeri rohelise sibula ja seesamiseemnetega. Kogus 4-6le.
500 g pasta nuudleid (linguini, spaghetti, jne.)
6 viilutatud küüslauguküünt
4 spl suhkrut
4 spl õli
4 spl riisiäädikat
4 spl sojakastet
2 spl seesamiõli
2 tl tšillikastet
6 vart rohelist sibulat
1 tl seesamiseemneid
Valmista pasta nagu tavaliselt. Samal ajal kuumuta kastmepann õli, küüslaugu, äädika, suhkru, sojakastme, seesamiõli ja tšillikastmega. Lase keema ja sega kuni suhkur sulanud. Kurna pasta ja kalla üle kastmega. Garneeri rohelise sibula ja seesamiseemnetega. Kogus 4-6le.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar