05 veebruar 2011

Meekana

Anne Wilsoni raamatust "Hiina köök". Minu meelest sobivad ka suurepäraselt suupisteteks. Kogus 2le.

Vaja läheb:
250 g kanafileed
1,5 dl maisijahu + kana paneerimiseks
0,5 tl küpsetuspulbrit
2 munavalget
0,15 dl külma vett
2 spl mett
1,5 tl magusat tšillikastet
rohelisi sibulapealseid

Tükelada kana kuubikuteks. Valmista maisijahust, küpsetuspulbrist, vahustatud munavalgetest ja külmast veest kreemjas kaste. Paneeri kana maisijahuga ja seejärel kasta taignasse. Friti õlis u. minut kuni kana on pealt krõbe ja seest küps. Sulata mesi ja tšillikastmega ning vala see kanale. Serveeri kohe kaunistades sibulapealsetega. Võib serveerida ka krõbedaks praetud riisinuudlitel.

1 kommentaar: