13 märts 2011

Punane karri suitsukana ja hiina ploomidega

Üks supermaitsev karri! Õnnestus poest saada veel eriti kreemjat kookospiima. Algne retsept oli röstitud pardilihaga, kuid seda ma kauplusest teadlikult otsima ei viitsinud seekord hakata ja asendasin suitsukanaga. Retsept pärit raamatust "a little taste of... thailand".

2 tl punast karripastat
230 g konserveeritud litšisi (lychee, litchi)
110 g poolitatud kirsstomateid
300 g tükeldatud suitsukana
500 ml kookospiima
7 kuivatatud kahvrilaimi lehte
2 spl kalakastet
1 spl laimimahla
1 spl suhkrut
1 hakitud tšilli
peotäis basiilikulehti
õli

Kuumuta wokpannil õli ja karripasta. Lisa kookospiim, suitsukana, laimilehed, kalakaste ja suhkur. Lase keema. Lisa laimimahl ja maitse. Kui maitse on OK, lisa tomatid, litšid ja tšilli. Enne serveerimist võta välja kahvrilaimi lehed, lisa basiilik ja serveeri koos basmati või jasmiini riisiga. Kogus 4le.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar